Uw vakman in Dendermonde & gans Vlaanderen, DMC Technics

DMC Technics - Schoonaarde (Dendermonde)

De beste technieker en vakman voor alle werken in uw woning? Die vindt u bij DMC Technics natuurlijk! Nood aan een dringende herstelling? Ook hiervoor bent u bij DMC Technics in Dendermonde aan het het juiste adres. Deze ervaren technieker installeert en repareert in gans Vlaanderen!

Jarenlang vakmanschap

Diego Vander Cleyen startte jaren geleden zijn eigen bedrijf als zelfstandig verwarmingsspecialist en loodgieter. Hij volgde verschillende erkende opleidingen en is gecertificeerd vakman voor verschillende werken. Als geen ander weet hij snel problemen te detecteren en een gepaste oplossing voor te stellen.

Al meer dan 30 jaar is hij vakman in Dendermonde voor alle werken in uw woning:

  • plaatsen van verwarming - ook interventies bij uitval
  • voorzien van sanitair - ook alle herstellingswerken
  • installeren van elektriciteit - ook dringende reparaties
  • allerhande kluswerken en onderhoud van installaties

Bovendien staat Diego Vander Cleyen als eerste klaar om de nodige bijscholingen te volgen. Op die manier is hij perfect op de hoogte van de laatste nieuwe voorschriften en technieken om alle werken feilloos uit te voeren. Waar nodig, wordt er samengewerkt met een andere vakspecialist uit de regio: JDR Solutions. Uw werken verdienen de beste zorgen en die krijgt u zonder meer bij DMC Technics!

Dringende herstellingen

Heeft u een dringend probleem? DMC Technics staat voor u klaar! Alle dringende herstellingen zijn bij DMC Technics in goede handen dankzij een flexibele agenda. Deze vakman neemt enkel kleine werken aan, zodat er voldoende tijd rest om zeer snel de nodige interventies en herstellingen te kunnen uitvoeren!

DMC Technics staat in de hele regio bekend voor de perfecte spoedservice wanneer u een probleem heeft met uw verwarming, sanitair of elektriciteit: zowel door de week, als tijdens de weekends, dag en nacht!  

Europ Assistance   Remeha t-groep Rami Services IPA ASSISTANCE

Waar ben ik vooral actief ?